Hän lähtee yhdenkin perään

Raamatussa on monia puhuttelevia kertomuksia siitä, kuinka Jumala rakasti maailmaa niin paljon, että

  • antoi oman, ainoan Poikansa, ettei yksikään, joka Häneen uskoo hukkuisi – vaan, että hänellä olisi iankaikkinen elämä
  • Jumalalle on Hänen luotunsa – se yksikin – tärkeä

Kuva Jumalasta täydentyy kuvalla siitä, kuinka Hän lähtee yhdenkin perään. Hän näkee  kallisarvoisen helmen – myy kaiken ja ostaa maatilkun, jossa helmi on, omakseen. Hänelle on yksi ihminen niin tärkeä, että Hän on valmis ripustamaan myllynkiven sellaisen kaulaan, joka saa yhden pienimmistä harhaan tai lankeamaan. Jne. Yhden – myös kaiken tuhlanneen – takia Hän on valmis järjestämään juhlat, kun tämä palaa reissuiltaan.   Lisäksi Jumala näyttää kohtaavan jokaisen persoonana, henkilökohtaisesti. Hän, joka tietää menneisyytesi, nykyisyytesi – ja myös tulevaisuutesi (sen suunnitelman, joka on Hänellä on sinun varallesi 🙂 – Hän kohtaa sinut – mukanaan ilouutinen: ”Minä rakastan sinua.” Lisäksi Hän hymyilee sinulle -rakkautensa tähden. Uskallathan uskoa, että Jumala rakastaa sinua!

Alun perin julkaistu 29.6.2011

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s